Gwendolyn Feiken uit Nieuw-Buinen is finalist Miss Teen of Drenthe. Provinciale eindronde is zaterdag 12 maart in De Tamboer in Hoogeveen

Gwendolyn Feiken uit Nieuw-Buinen is finalist Miss Teen of Drenthe. Eigen foto

Achttien vrouwen uit de provincie Drenthe maken kans om de titel Miss Teen of Drenthe in de wacht te slepen. De naam van Gwendolyn Feiken staat ook op de lijst.
Lees meer over
Borger-Odoorn
Stadskanaal

„Het is de eerste keer dat ik me heb aangemeld voor de verkiezing”, vertelt de 17-jarige inwoonster van Nieuw-Buinen. „En dan meteen een plek in de finale. Fantastisch natuurlijk.”

Hartstikke blij

Vanwege de coronacrisis werd de casting dag in een hotel in Roden geschrapt. „In plaats daarvan moesten we onszelf presenteren door middel van een video opname”, vervolgt Gwendolyn, die de opleiding Management Assistant volgt aan het Drenthe College in Emmen en al drie jaar parttime werkt in het Balkan Restaurant Makedonia in Stadskanaal. „Ik was natuurlijk hartstikke blij toen ik bericht kreeg dat ik een ticket voor de finale in de wacht had gesleept.

Finale in De Tamboer in Hoogeveen

De provinciale finale wordt op 12 maart in De Tamboer in Hoogeveen gehouden. In de komende weken vinden in het weekend bijeenkomsten plaats om de achttien vrouwen zo goed mogelijk voor te bereiden. De winnaar mag de provincie Drenthe vervolgens vertegenwoordigen tijdens de landelijke eindronde later dit jaar.

Stemmen

In opmaat naar de Drentse finale kunnen lezers van de krant stemmen op de kandidaten. De uitslag telt voor 10 procent mee. U wilt stemmen op Gwendolyn? Sms Poll Drenthe Gwendolyn naar 3010.

Nieuws

menu