Isa Zwart geeft intiem optreden bij podium VanSlag in Borger

Isa Zwart. Foto: Iris Sijbom

Singer-songwriter Isa Zwart speelt vrijdag 18 september bij Podium VanSlag in Borger.
Lees meer over
Borger-Odoorn

Zwart behoort tot de grote Drentse talenten van dit moment. Zij won in 2017 de Cultuurprijs van de gemeente Emmen en pakte later dat jaar de publieksprijs in Udine (Italië) op het Run Festival voor minderheidstalen. Tijdens het Popgala van Eurosonic Noorderslag in 2019 won zij de prijs voor het beste talent.

Haar muziek is ook te horen in de Noord-Nederlandse/Duitse oorlogsfilm Verraderlijke liefde . In de rolprent speelt ze tevens een kleine rol. In het afgelopen jaar stond zij met haar op festivals als Eurosonic, Pagepop, Taribush, Sweelpop, Strawberry Fields en The Spy and the Butcher.

Voor het optreden bij VanSlag - in de voormalige dorpskerk van Drenthe - belooft Zwart met haar band ‘dreamy pop’: pure en betoverende liedjes met soms een pittig randje, zowel in het Nederlands als het Engels. Zij zoekt het in de stijl van Billie Eilish en John Mayer, maar dat weerhoudt haar er niet van ook Nederlandstalige liedjes te schrijven. Over haar backpacktrip naar Australië en hoe de coronabreak haar inspireerde tot het schrijven van nieuw werk.

Het concert begint om 21.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van VanSlag .

Nieuws

Meest gelezen

menu