Tractoren tentoonstelling in museum 'de Bakkerslaone' bij de rotonde in Valthermond

De familie Bakker houdt een tractoren tentoonstelling bij de rotonde in Valthermond. Eigen foto

Tijdens het Pinksterweekend op 4, 5 en 6 juni wordt een tractoren tentoonstelling bij de familie Bakker aan de Drentse Mondenweg (bij de rotonde) in Valthermond gehouden.
Lees meer over
Borger-Odoorn
Kanaalstreek

Het Trekkermuseum ‘de Bakkersloane’ is zaterdag 4 juni vanaf 13.00 uur geopend en op zondag 5 en maandag 6 juni vanaf 10.00 uur.

Restauratie

Sinds 2006 is Meiny Bakker met de restauratie van oude trekkers bezig en heeft hij al verschillende types Nuffield en John Deere gerestaureerd. Maar je ziet er ook allerlei Fergusons, Fordsons, David Browns en meer. Ook komt er één van de eerste combines te staan, een B.M. Volvo. Verder kunnen oldtimers van vrienden en bekenden worden bewonderd.

Dorsmachine

Binnen in de schuur, waar normaal de trekkers staan, is nu een verzameling miniaturen van modelbouwer Klaas Wieringh te bezichtigen. Robert Sipkens staat er met zijn oude brommers en DKW-auto’s. Albert Schepers heeft een werkende miniatuur dorsmachine meegenomen.

Op 1e en 2e Pinksterdag zorgen de artiesten Helene Neijmeijer en Ebba Celine vanaf 14.00 uur voor extra sfeer en gezelligheid. Zij treden op in de schuur. De kinderen kunnen zich uitleven op een luchtkussen.

Gratis toegang

De toegang is gratis. Wel wordt een bijdrage voor het KWF gewaardeerd.

U wilt meer informatie? Bel dan 0599 661383 of 06 25047465.

Nieuws

Meest gelezen

menu