Wederom streep door Boerenrockfestival in Drouwenermond. Tickets blijven geldig in 2022. 'Wie komt altied weer terug'

Mooi Wark treedt niet op in Drouwenermond. Foto: Stefan Schipper

De veertiende editie van het Boerenrockfestival is afgelast. Meerdaagse evenementen met een camping zijn deze zomer niet toegestaan door de overheid. Ook vorig jaar werd vanwege de coronacrisis een streep gezet door het drukbezochte festival bij Drouwenermond.
Lees meer over
Borger-Odoorn
Stadskanaal

„We keken er zo naar uit”, schrijft het organisatiecomité op zijn Facebookpagina . „Maar het mag niet zo zijn. Een jaar lang hebben we keihard gewerkt maar ook samen met jullie voortdurend in onzekerheid gezeten. We hadden niks liever gedaan dan een gruwelijk gaaf weekend met jullie vieren, even alle negativiteit en ellende vergeten. Met pijn in ons hart moeten we jullie dan ook mededelen dat het Boerenrockfestival in 2021 niet doorgaat. Even slikken en weer doorgaan, want: wie komt altied weer terug!

Verplaatsen naar een andere datum dit jaar is geen optie omdat dit te veel onzekerheid en risico’s met zich meebrengt, benadrukt het comité. „De nieuwe datum is al bekend: van 18 tot en met 21 augustus 2022. De gekochte kaarten blijven geldig voor Boerenrock 2022.”

Nieuws

Meest gelezen

menu