De 24-jarige Floris Vulto is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 lijsttrekker van de VVD in de gemeente Coevorden

Foto: VVD Coevorden

Floris Vulto uit Coevorden is gekozen als lijsttrekker voor de VVD Coevorden voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Dat was woensdagavond de uitkomst van de algemene ledenvergadering van de VVD in Dalen.
Lees meer over
Coevorden

De 24-jarige Vulto heeft zijn rechtenstudie in Groningen nagenoeg afgerond en is inmiddels werkzaam als juridisch medewerker bij Univé. Na het vwo op De Nieuwe Veste ging hij rechten studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Vulto is momenteel lid van het College van Beroep van Examens aan dezelfde universiteit en was eerder enige tijd voorzitter van de JOVD, de jongerenafdeling van de VVD, in Groningen.

Kandidatenlijst

Daarnaast is hij op vrijwillige basis penningmeester van Progressief Rechten, de oudste medezeggenschapsvereniging aan de faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen. Tot slot maakte hij eerder deel uit van het VVD-bestuur in Coevorden.

Tijdens een vergadering in november wordt de volgorde van de andere kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen bepaald. De VVD heeft momenteel vier zetels in de raadszaal van Coevorden.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu