'Stemmenkanon' Bea Meppelink-de Jager voorgedragen als tweede wethouder van BBC2014 in Coevorden: 'Ik voel een grote verantwoordelijkheid'

Foto: BBC2014

Bea Meppelink-de Jager wordt door BBC2014 voorgedragen om als wethouder onderdeel te worden van het nieuw te vormen college in Coevorden. De inwoonster van Dalen zal samen met partijgenoot Steven Stegen namens Belangen Buitengebied Coevorden zitting nemen in het college.
Lees meer over
Coevorden
coevordercourantnieuwbrief

BBC2014 haalde bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart tien zetels en werd daarmee de grootste partij in Coevorden. De partij levert in het nieuwe college waarschijnlijk twee wethouders. De PvdA en het CDA zullen naar verwachting opnieuw aansluiten in de coalitie en zullen ook elk een wethouder leveren.

Meppelink haalde bij de verkiezingen ruim 900 stemmen. ‘Ik voel dan ook een grote verantwoordelijkheid en stel me graag beschikbaar. Vanaf mijn geboorte heb ik het DNA van de gemeente in mijn bloed. Met veel plezier heb ik in het centrum van de stad Coevorden gewoond.’

Unaniem

Meppelink werkte jaren voor de Rabobank, was actief in de toeristen-branche en is nu nog verbonden aan Zorggroep Tangenborgh op de afdeling P&O. De fractie en het bestuur van BBC2014 steunen de kandidatuur van Meppelink unaniem. Op 20 april is er een extra ledenvergadering, waarbij ook de leden van de partij zich kunnen uitspreken.

Op Goede Vrijdag gaan BBC2014, PvdA en CDA opnieuw met elkaar in gesprek om tot een coalitieakkoord te komen.

Nieuws

menu