CDA Coevorden heeft kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen rond, 'ervaren bestuurder' Jeroen Huizing trekt de kar in maart 2022

Foto: CDA Coevorden

Tijdens een digitale ledenvergadering is Jeroen Huizing unaniem gekozen tot lijsttrekker van het CDA in Coevorden. Met hem gaat de christelijke partij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart in. De leden hebben het advies van vertrouwenscommissie en de voordracht van het bestuur overgenomen.
Lees meer over
Coevorden

Huizing is momenteel bezig met zijn tweede termijn als wethouder in Coevorden. Daarvoor heeft hij twee perioden in de gemeenteraad gezeten, waarvan de laatste als fractievoorzitter. Huizing wordt door zijn eigen partij omschreven als ‘een ervaren bestuurder die goed is ingevoerd in de Coevorder politieke arena’.

Op de tweede plaats op de kandidatenlijst staat Sandra Katerberg, die nu als fractievoorzitter het CDA leidt in de gemeenteraad. Op plaats drie staat raadslid Eddy Heeling en de eerste nieuweling is Jacqueline Streutker uit Coevorden op plek vier. Het CDA heeft momenteel vier zetels in de gemeenteraad van Coevorden.

Samen lokaal

De volledige kandidatenlijst bestaat uit: Henk Oortmann (5), Ramon Schuttenbeld (6), Martin Moes (7), Joop van Delden (8), Ruud Wilting (9), Einte Euving (10), Harry de Vries (11), Lidy Klein Gunnewiek (12). Het verkiezingsprogramma heeft de benaming ‘Samen lokaal’ gekregen.

Nieuws

Meest gelezen

menu