Dalen viert de herfst met een fruitpersdag. Neem zaterdag je eigen geteelde fruit mee naar de herfstmarkt en laat er sap van maken

Fruit. Pixabay.com

Vers fruit geoogst in eigen tuin? Neem het zaterdag 16 oktober mee naar Dalen en laat er sap van persen tijdens de eerste fruitpersdag van Zuidoost-Drenthe.
Lees meer over
Coevorden
Emmen

Deze vindt van 12.00 tot 17.00 uur plaats op de hoek van de Thijakkerstraat en de Burgemeester Fonteinstraat.

Op de herfstmarkt zijn ook kramen aanwezig van diverse verenigingen en bedrijven, terwijl Rotaryclub Coevorden zorgt voor koffie, thee en zelfgebakken taart. De band Retro speelt muziek uit de jaren zestig en zeventig, bestaande uit zanger/gitarist Roel Luchies (The Scandals), gitarist Harry Kieft (Yolly Strings) en toetsenist Henk Stevens en drummer Harry Sommer (De Zamora’s).

Opbrengst naar goede doelen

De opbrengst van de fruitpersdag en herfstmarkt wordt gedoneerd aan Stichting Kennet in Zwinderen en Stichting Kinderkamp Zuid-Oost Drenthe.

Stichting Kennet biedt een week lang gratis kamperen aan voor mensen die het niet zo breed hebben en die een week er tussenuit eens verdienen. Stichting Kinderkamp Zuid-Oost Drenthe organiseert vakantieweken voor kinderen die door omstandigheden niet op vakantie gaan en dat juist goed kunnen gebruiken.

Nieuws

Meest gelezen

menu