En doorrr! Turners TVC Coevorden trainen online voor het EK Teamgym (dat vooralsnog doorgaat)

De acht turners en springers van TVC, die deel uitmaken van het nationaal EK Teamgym, moeten door de coronacrisis flink improviseren. Onderste rij v.l.n.r. Bente Brandsma, Anouk de Vries, Isis Klement en Annemiek Hazelaar. Bovenste rij: Sophie van Beek, Kevin Robben, Yvar Neep en Niek Hulst.

De acht turners en springers van TVC, die deel uitmaken van het nationaal EK Teamgym, moeten door de coronacrisis flink improviseren. Onderste rij v.l.n.r. Bente Brandsma, Anouk de Vries, Isis Klement en Annemiek Hazelaar. Bovenste rij: Sophie van Beek, Kevin Robben, Yvar Neep en Niek Hulst. Foto: TVC Coevorden

Online trainingen voor de thuiszittende turners en springers van TVC die in voorbereiding zijn op het EK Teamgym. Het is in alle opzichten improviseren voor de acht leden van de Coevorder turnvereniging die ons land in oktober gaan vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap (EK) in Denemarken.
Lees meer over
Coevorden

Terwijl het ene na het andere turn- en dansevenement de afgelopen periode werd afgelast, staat het EK Teamgym nog steeds op de kalender.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's