Gemeente Coevorden houdt online conferentie over klimaatverandering met Helga van Leur

Foto: ANP

De gemeente Coevorden houdt op 22 oktober een online conferentie over klimaatverandering. Weervrouw Helga van Leur zal te gast zijn om samen met raadsleden en inwoners te praten over hoe de gemeente zich voorbereid op extreme weersomstandigheden.

De conferentie is een aftrap van het raadsakkoord ‘Samen levend’, waarbij gemeenteraadsleden vanaf eind oktober in gesprek gaan met inwoners over klimaatverandering. ,,In die gesprekken willen we ophalen wat er leeft en speelt en welke rol inwoners voor zichzelf zien’’, legt raadslid Erik Bonkes uit. ,,We willen ons daarbij vooral richten op de inwoners die binnen de bebouwde gebieden van de stad Coevorden en de dorpen van de gemeente Coevorden wonen of daar hun bedrijf gevestigd hebben.’

Livestream

De conferentie wordt live uitgezonden vanuit De Fabriek, het tijdelijke Hofpoort theater in Coevorden. Iedereen kan online meedoen. aan de conferentie, die live via YouTube wordt uitgezonden. Door middel van een chatfunctie kunnen kijkers rechtstreeks vragen stellen aan Helga van Leur en de andere gasten in het panel. Aanmelden kan via deze website.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Coevorden
menu