Harjo van der Valle uit Borger volgt Berry Beuker op bij VCG

Harjo van der Valle (38) uit Borger staat komend seizoen aan het roer bij zaterdag-vijfdeklasser VCG uit Geesbrug. Foto: Marlies Haveman

VCG heeft voor komend seizoen de 38-jarige Harjo van der Valle uit Borger aangesteld als hoofdtrainer. Hij wordt bij de vijfdeklasser uit Geesbrug de opvolger van Berry Beuker, die Staphorst 2 onder zijn hoede gaat nemen.
Lees meer over
Coevorden
Borger-Odoorn

Van der Valle, in het bezit van een TC2-diploma, was eerder werkzaam bij EEC en Twedo. Daarvoor had hij meerdere jeugdteams van SV Borger onder zijn hoede.

De inwoner van Borger speelde ruim twaalf seizoenen in de hoofdmacht van SV Borger. Vanaf de eerste contacten met de club uit Geesbrug had Harjo van der Vallle er een goed en prettig gevoel bij.

,,Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk in mijn trainerscarrière. Ik ben aanhanger van positief coachen. Ik geef spelers vertrouwen en wil de jonge spelersgroep van VCG op een plezierige wijze helpen in hun ontwikkeling.”

Aan Harjo van der Valle, in het dagelijks leven werkzaam is als leerkracht in het basisonderwijs, de taak om de hoofdmacht van VCG naar een hoger niveau te brengen. Het clubbestuur heeft er alle vertrouwen in dat de jeugdige selectie onder leiding van de ervaren Van der Valle een rol van betekenis in de 5e klasse kan spelen.

VCG en Harjo van der Valle zijn een overeenkomst van één seizoen aangegaan.

Nieuws

Meest gelezen

menu