Henk Mulder is lijststrekker voor Belangen Buitengebied Coevorden. Beoogd wethouder Steven Stegen staat op plek 2

Henk Mulder. Foto: Ruud Janse

Henk Mulder is verkozen tot lijsttrekker voor Belangen Buitengebied Coevorden. De 59-jarige inwoner van Schoonoord voert een lijst aan met daarop 20 personen. Huidig en beoogd wethouder Steven Stegen staat op plaats 2.
Lees meer over
Coevorden

Bea Meppelink-De Jager uit Dalen is op plaats 3 de eerste nieuwkomer op de lijst waarmee de partij de verkiezingen voor de gemeenteraad ingaat. Op de plaatsen vier en vijf volgen de raadsleden Erik Holties uit Oosterhesselen en Jan Hooge uit Aalden. Mickey Stern (’t Haantje) staat op plaats 6 en is de tweede nieuwe vrouw op de lijst. Ook nieuw is Martin Kramer uit Sleen op plaats 11, gevolgd door Theo Vinke uit Coevorden, die sinds kort voorzitter is van het bestuur van Belangen Buitengebied Coevorden.

Vertrouwde namen

Lijsttrekker Henk Mulder is trots op de lijst met 20 kandidaten. ‘We zien vertrouwde namen terug van mensen die zich de afgelopen periode volop hebben ingezet. Daarnaast heeft een nieuwe lichting zich bereid verklaard zich te willen inzetten voor de gemeente Coevorden, vanuit het gedachtengoed van Belangen Buitengebied Coevorden. Zelf ben ik vereerd dat ik lijsttrekker mag zijn.’

Nieuws

Meest gelezen

menu