Norah Wessel (10) is Mini-Miss Ganzenhoedster Coevorden

Norah Wessel, Natalie Massa en Shahin Sanli, het nieuwe 'Ganzentrio'. Foto: DvhN

De 10-jarige Norah Wessel uit Coevorden is de nieuwe Mini-Miss Ganzenhoedster.
Lees meer over
Coevorden

De leerlinge van de Paul Krugerschool gaat samen met de Mini-Mister Ganzenhoeder Shahin Sanli en Miss Ganzenhoedster Natalie Massa Coevorden komend jaar bij allerlei gelegenheden vertegenwoordigen.

Bij de kandidaten voor Mini-Miss werd Jolijn Tromp (9) tweede en de jarige Sylvie Rolink (10) eindigde als derde, zo maakte burgemeester Bert Bouwmeester bekend. Beiden zijn leerling van de Willibrordusschool.

Andere deelnemers waren Jaylee Regtop, Manon van de Sande, Esther Schipper, Sara van Engen, Veerle Dimmendaal, Noes Leemhuis, Lente Leemhuis, Ismay Grootoonk, Yenah Sanli, Amy Rolink, Talina Vuijk, Jasmijn Toussaint, Sanne Scholte, Nienke Thole, Ysabeau de Vos, Elvira Raatjes en Era Niks.

Nieuw trio

Met deze verkiezing is het nieuwe trio gepresenteerd en hebben Natalie Massa, Norah Wessel en Shahin Sanli het stokje overgenomen van Michèlle Rozema, Nathalie Koel en Vince Schutrups.

Morgen gaan de nieuwe missen en mister op bezoek bij de Ganzenbaby en voor zaterdag staat de intocht van Sinterklaas in de agenda.

Nieuws

menu