Theater Hofpoort opent zaterdag haar deuren in Coevorden

De voormalige machinefabriek van Marcon in Coevorden. Foto: Google Streetview

Theater Hofpoort in Coevorden opent zaterdag de deuren van haar tijdelijke locatie in de voormalige machinefabriek van Marcon. Iedereen die een kijkje wil nemen is welkom van 12.00 tot 16.00 uur.

Voor kinderen is er onder andere gratis limonade en schminken, er zijn gratis workshops ukelele te volgen en er is een lezing van fotograaf Rudi Huisman.

Theater Wasstraat

Op het pleintje voor De Fabriek wordt de Theater Wasstraat ingericht: auto’s kunnen erdoorheen rijden en onderweg van theater genieten. Per auto kost de rit een tientje. Het theater gebruikt de opbrengst om een AED aan te schaffen. Een wasbeurt kan geboekt worden via www.theaterhofpoort.nl.

Rode loper dwars door Coevorden

Met een rode loper dwars door Coevorden wordt de verbinding tussen De Fabriek en het Stedelijk Museum Coevorden zichtbaar gemaakt. In het SMC opent zaterdag de tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’, waarin aandacht is voor 10 jaar Theater Hofpoort in de gemeente, de geschiedenis van theater en vermaak in de regio en het belang van kunst en cultuur in het algemeen.

IJzerkoekenoproer

De eerste 100 bezoekers van de tentoonstelling ontvangen naast de tentoonstellingsgids een kerst-hanger van het IJzerkoekenoproer.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Coevorden
menu