Tineke van Dijk uit Borger met pensioen na lange periode als intern begeleider in het basisonderwijs in gemeente Coevorden. ‘Kinderen moeten gelukkig zijn’

Tineke van Dijk uit Borger bij de Coevorder Paul Krugerschool. Foto: Kristian Elders

Liefst 25 jaar is ze werkzaam geweest binnen scholenvereniging Fiers. Tineke van Dijk begint op 66-jarige leeftijd aan een andere fase in haar leven. De intern begeleider van drie basisscholen zwaait af op een voor haar mooi moment.
Lees meer over
Coevorden
Borger-Odoorn
Coevorder Courant
coevordercourantnieuwbrief
Kanaalstreek

,,Ik heb de pensioengerechtigde leeftijd bereikt”, zegt de inwoonster van Borger. Zij beleefde afgelopen week memorabele afscheidsfeestjes op de Coevorder Paul Krugerschool, De Slagkrooie in Schoonoord en cbs De Kiel in het gelijknamige buurdorp van Schoonoord. Van Dijk werkte dinsdag en donderdag in de vestingstad op de Paul Krugerschool; de maandag en woensdag waren steevast gereserveerd voor de dorpsscholen in Schoonoord en De Kiel. De ervaren onderwijsvrouw gaat haar dankbare werk zeker missen, maar vindt dit een goed moment om haar opvolgsters Frederike Hemme (in Coevorden) en Anika Mulder (in Schoonoord en De Kiel) met een schone lei te laten starten in het nieuwe schooljaar.

Nieuws

menu