Zomereditie van ‘Boeren en tuinders pakken uit’ aanstaande. Boerenfietstocht langs agrarische bedrijven in Zuidoost-Drenthe op 2 en 16 augustus

Boer Teun Bosch van de Coevorder kalverhouderij Bosch. Foto: Sharon Hartman

De tweede zomereditie van ‘Boeren en tuinders pakken uit’ komt eraan. Deelnemers kunnen dinsdag 2 en dinsdag 16 augustus op de fiets van boerenbedrijf naar boerenbedrijf in Zuidoost-Drenthe. LTO Noord afdeling Coevorden en Emmen-West tekent voor de organisatie.
Lees meer over
Coevorden
Coevorder Courant
coevordercourantnieuwbrief
Emmen
Emmer Courant

Deelnemende bedrijven zijn loonbedrijf Meppelink in Dalerveen, geitenhouderij Elzing in Schoonebeek, melkveebedrijf Jansink in Weijerswold, kalverhouderij Bosch in Coevorden en diergeneeskundig centrum Zuid-Oost Drenthe. De dierenartsenpraktijk aan de Coevorder Looweg is geen startpunt. Bij de andere vier agrarische bedrijven kan gestart worden met de boerenfietstocht. Het routeboekje met informatie is bij elk deelnemend bedrijf verkrijgbaar. Fietsers komen tijdens de afwisselende tocht langs onder meer het stadspark in Coevorden, de Coevorder theetuin Timboektoe, de fraaie Daoler Tuun in Dalen en ook horecagelegenheden.

Nieuws

menu