Zwaargewonde man (35) gevonden in eigen woning in Coevorden. Verwondingen komen door geweld (update)

Foto: Van Oost Media

De politie heeft zaterdagmiddag een zwaargewonde man gevonden in zijn eigen woning aan de Schoolstraat in Coevorden. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. Ook op zondag vindt er sporenonderzoek plaats.
Lees meer over
Coevorden

Dat maakt de politie zondagochtend bekend. De politie gaat vooralsnog uit van een misdrijf. ,,Het vermoeden is dat de verwondingen van de man een gevolg zijn van geweld.”

Naar ziekenhuis

Het slachtoffer, een 35-jarige man, is zaterdag naar het ziekenhuis overgebracht. Hij was zwaargewond. De recherche en de forensische opsporing zijn op zondag verder gegaan met een onderzoek in de woning. Nadat de man gewond in zijn huis was gevonden, is de politie bezig met sporenonderzoek.

Volgens woordvoerder Paul Heidanus van de politie Noord-Nederland is er niemand aangehouden. ,,De tactische recherche en forensische opsporing doorzoeken de woning omdat de omstandigheden hoe de man zijn gevonden daar aanleiding voor geven. Wij gaan op dit moment uit van een misdrijf, ook juist omdat we nu nog niet weten wat er precies in de woning is gebeurd.”

Dat zei Heidanus op zaterdag. Een dag later durft de politie in Drenthe inmiddels wel te stellen dat er geweld is gebruikt tegen het 35-jarige slachtoffer.

Niet zelf gebeld

De zwaargewonde man heeft in ieder geval niet zelf de politie gebeld. Volgens Heidanus is er op een andere manier contact gelegd met de politie. ,,Op dit moment weten wij ook nog niet meer.”

Nieuws

Meest gelezen

menu