Zweeloo is het decor van het nieuwe muziektheaterspektakel De Vlinderprinses. Organisatie zoekt acteurs, zangers en muzikanten

Vertegenwoordigers van de culturele verenigingen uit de voormalige gemeenten Zweeloo, Oosterhesselen en Sleen kregen tekst en uitleg over het muziekspektakelstuk De Vlinderprinses.

Vertegenwoordigers van de culturele verenigingen uit de voormalige gemeenten Zweeloo, Oosterhesselen en Sleen kregen tekst en uitleg over het muziekspektakelstuk De Vlinderprinses. Foto: Linda Aalderink

Zweeloo is van 2 tot en met 8 september 2024 het decor van een nieuw muziektheaterspektakel, De Vlinderprinses. Stichting Ter Klinke, initiatiefnemer van het evenement, is op zoek naar acteurs, zangers en muzikanten.
Lees meer over
Coevorden
Emmer Courant

Stichting Ter Klinke was vier jaar geleden organisator van de succesvolle buitenproductie De Toorn van Thunaer in Oosterhesselen. In dorpshuis De Spil in Zweeloo werd onlangs een goedbezochte informatiebijeenkomst gehouden over De Vlinderprinses waar vertegenwoordigers van culturele verenigingen in Oosterhesselen, Sleen en Zweeloo aanwezig waren.

Lokale zangers en acteurs

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's