Samen met

EK Passion Star 2021 officieel in handen van Kamst Mode: ‘We willen emotie verkopen’

Gerd Oliver Seidensticker, Vanessa en Bas Kamst en Gertjo Jansen (rechts). Foto: Kristian Elders

Kamst Mode kreeg de internationale retailprijs EK Passion Star 2021 in de ingrijpende coronatijd, maar de fysieke award werd donderdag officieel uitgereikt in de Coevorder vestiging. De eigenaren Bas en Vanessa Kamst uit Nieuw-Amsterdam zijn trots; vooral op de ruim veertig medewerkers van de damesmodezaak. ,,Deze prijs geeft ons allemaal nieuwe energie en ook erkenning.”
Lees meer over
Coevorder Courant
coevordercourantnieuwbrief
Emmer Courant

Kamst Mode is een van de vele retailpartners van de internationale EK Groep. Het ondernemersechtpaar kreeg de hoog aangeschreven prijs uit handen van EK-bestuurslid Gertjo Jansen en de Duitser Gerd Oliver Seidensticker, die lid is van de internationale jury van deskundigen. De onderneming - met vestigingen in Coevorden, Emmen, Nieuw-Amsterdam, Hardenberg en Dalfsen - scoort goed op strijdlust, creativiteit, flexibiliteit en de menselijke maat. ,,Wij willen het verschil maken voor onze klanten en medewerkers”, liet Bas Kamst al eerder weten.

Vastketenen

Ondertussen zijn er ruim honderd creatieve (online) modeshows geweest. Kamst gaf in 2020 in totaal 16.600 cadeaubonnen aan zorgmedewerkers en liet zich in de coronatijd vastketenen aan de winkel in vestingstad Coevorden als statement om weer fysiek open te mogen ondanks de landelijke maatregelen.

Jansen ziet Kamst als een inspiratiebron en rolmodel; de prijs staat volgens hem ook voor passie, kracht en innovatie. ,,Dit is het grootst mogelijke compliment voor ons”, zegt Kamst. ,,Hier spreekt warmte en vertrouwen uit. Alle 43 medewerkers van ons familiebedrijf hebben deze award echt verdiend. Blijkbaar zijn we echt op de goede weg.”

Kamst: ,,We zijn ook dankbaar voor dit moment in ons leven om trots op te mogen zijn. Wij willen emotie verkopen en niet alleen maar een artikel. Het geeft ons voldoening dat mensen hier met plezier willen werken. Deze prijs geeft zoveel energie om nog meer ideeën te bedenken. We willen nu het verschil maken en niet over twintig jaar, want dat zien we dan wel.”

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Coevorder Courant

Nieuws

menu