Samen met

Autobedrijf de Jong in Ruinen neemt autobedrijf van buurman Verlaan over, die gaat verder in boten

Jesse de Jong (links) en Patrick Verlaan hebben een deal gesloten. De Jong neemt de auto's over, Verlaan gaat verder met alleen boten. Aangeleverde foto

Carprof autobedrijf de Jong in Ruinen neemt autobedrijf Verlaan in Ruinen over per 1 augustus. Autobedrijf Verlaan is gespecialiseerd in de verkoop van cabrio’s en is als Verlaan Cabrio’s en boten wijd en zijd bekend.
Lees meer over
Wolder Courant

Autobedrijf de Jong is als BOVAG-lid en met de garage formule Carprof, het premium label van Alliance Automotive group Benelux, gespecialiseerd in reparatie en verkoop van personen- en bedrijfsauto’s. Door deze overname kan Verlaan Cabrio’s en Boten, inmiddels Verlaan Boat-Store, zich volledig concentreren op de Watersport. „Door de toegenomen vraag naar nieuwe- en gebruikte boten en de daarbij gevraagde ruimte en tijd, is het een logische stap Voor Cabrio’s en Boten”, zegt Patrick Verlaan. „Daarom voeren wij dan ook een naamswijziging door: van ‘Verlaan Cabrio’s en boten’ naar ‘Verlaan Boat-Store’. Bovendien is er nu voor de vele klanten van cabrio’s en boten een goede mogelijkheid voor onderhoud, APK of voor eventuele reparaties.”

Klanten vertellen

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Wolder Courant

Nieuws

menu