Betty Gras is Zuidwoldiger van het Jaar geworden: ‘Aan rangen en standen doet zij niet’

De tiende Zuidwoldiger van het Jaar is dominee Betty Gras geworden. Zij werd heel vaak genoemd door de mensen die een nominatie inbrachten, waarna de jury niet zoveel problemen had om een definitief oordeel te vellen. Betty Gras kreeg de prijzen dinsdag overhandigd door burgemeester Inge Nieuwenhuizen tijdens de Oranjeavond in de Hoofdstraat.

De titel Zuidwoldiger van het Jaar gaat naar Betty Gras. Rechts burgemeester Inge Nieuwenhuizen en links Evelien Westerbeek van de Ondernemersvereniging Zuidwolde. Gehele rechts Hans Visser, ook OV Zuidwolde.

De titel Zuidwoldiger van het Jaar gaat naar Betty Gras. Rechts burgemeester Inge Nieuwenhuizen en links Evelien Westerbeek van de Ondernemersvereniging Zuidwolde. Gehele rechts Hans Visser, ook OV Zuidwolde. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Lees meer over
De Wolden

De dominee van de Ontmoetingskerk was verrast dat zij is gekozen door de inwoners van Zuidwolde, maar op het moment van de bekendmaking wist zij al dat ze ging winnen. Het gezin viert deze week namelijk vakantie in Friesland en ze kwam speciaal even terug naar het dorp voor deze feestelijke bekendmaking.

Positieve energie

Nieuws

menu