Bijzondere tandarts Paul Versteegh uit Veeningen is Ridder in de orde van Oranje Nassau

Paul Versteegh uit Veeningen is vrijdag aan het begin van de avond verrast met een Koninklijke Onderscheiding. De 66-jarige tandarts werd bij zijn afscheidsfeestje in De Vogellanden in Zwolle tot ridder ‘geslagen’ door burgemeester Inge Nieuwenhuizen van de gemeente De Wolden.

Paul Versteegh uit Veeningen werd vrijdag aan het begin van de avond verrast met een lintje: hij is nu Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Paul Versteegh uit Veeningen werd vrijdag aan het begin van de avond verrast met een lintje: hij is nu Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Foto: Vogellanden

Lees meer over
De Wolden

Dat gebeurde ten overstaan van een grote schare familieleden, vrienden en collega’s in het centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde. De burgemeester kwam haast tijd tekort om de loopbaan van de inwoner van Veeningen te schetsen. De in Dordrecht geboren Versteegh was bijvoorbeeld voorzitter van Cobijt, het Centraal Overleg Bijzonder Tandheelkunde. Dat deed hij van 1982 tot en met 2014, maar hij bleef Cobijt daarna gewoon trouw als lid van verschillende commissies. Sinds 2001 is Versteegh ook actief voor de Nederlandse Vereniging Gnathologie en Prothetische Tandheelkunde.

Nieuws

menu