Bokbiertjes en hapjes tijdens Zuudwoldiger Bockentocht. Horecabedrijven in Zuidwolde slaan de handen opnieuw ineen

Nico Piel en Geri Hut organiseren de tocht. Foto: Gita Lopulisa

Liefhebbers van bockbiertjes met bijpassende hapjes zijn op 14 november in Zuidwolde op de goede plek. Vijf horecaondernemers houden dan de Zuudwoldiger Bockentocht.
Lees meer over
De Wolden

De wandeltocht van zo’n 10 kilometer verbindt de vijf horecaondernemingen in Zuidwolde als het ware aan elkaar. Nico Piel en Geri Hut organiseren de tocht: ‘Bij elke horecazaak krijgt de deelnemer een bockbiertje aangeboden met een bijpassend hapje.’

De tocht start bij Den Kaat en eindigt bij De Zuudwoldiger Huuskamer. De deelnemers krijgen een route- en stempelkaart mee. Bij elke horecagelegenheid krijgt de deelnemer een stempel. De volle stempelkaart kan dan in de week erna ingeleverd worden bij Mitra Visser.

Ander drankje

‘En voor wie geen bockbier lust, is er uiteraard ook iets anders beschikbaar’, vertelt Piel. ‘Iedereen, jong en oud, kan deelnemen aan de Zuudwoldiger Bockentocht.

De Zuudwoldiger Bockentocht start op zondag 14 november tussen 11.00 tot 12.00 uur bij Den Kaat. Bij slecht weer zal worden uitgeweken naar zondag 21 november.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

Meest gelezen

menu