Club SF herrijst als een Feniks uit de as, vervolg op reüniefeest in Zuidwolde

De muzikale vrienden van Club SF staan op 11 maart garant voor een trancefeest in zaal Den Kaat, een vervolg op de reünie van november toen ze na meer dan tien jaar stilte weer losgingen.

De muzikale vrienden van Club SF staan op 11 maart garant voor een trancefeest in zaal Den Kaat, een vervolg op de reünie van november toen ze na meer dan tien jaar stilte weer losgingen. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

In de tijd dat de Nacht van Zuidwolde nog echt een nacht was, timmerde een groep jongelui aan de weg met house en trance-muziek. De kiem voor Club SF werd daar gelegd, maar na een aantal mooie jaren werd het stil. Tot november vorig jaar, toen in zaal Den Kaat het eerste Club SF-feest werd gehouden met de bekende gezichten van toen.
Lees meer over
De Wolden

De letters SF verwijzen niet naar science fiction , maar staan voor Southern Forest, wat natuurlijk slaat op hun geliefde dorp Zuidwolde. En al wonen de mannen niet allemaal meer in Zuidwolde, ze komen er graag terug voor een party. Club SF leeft weer en beoogt ook om jongeren in aanraking te brengen met de house- en clubmuziek.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's