Fittest in Zuidwolde is waardevol voor ouderen, maar ook voor jongeren

Het was vrijdag een vreemde gewaarwording: in de zaal waarin normaal gesproken de vergaderingen van de gemeenteraad plaatsvinden, was het een drukte van jewelste. Er vielen ’s morgens toch ook een paar bekende gezichten te ontwaren, want D66-raadslid Albert Haar en Gemeentebelangen-wethouder Egbert van Dijk wilden wel eens weten hoe fit ze nu eigenlijk zijn.

Normaal gesproken zit Albert Haar in het pluche als gemeenteraadslid voor D66, vrijdag was hij er om zijn fitheid te testen. Hij werd daarbij begeleid door een leerling van De Zeven Linden.

Normaal gesproken zit Albert Haar in het pluche als gemeenteraadslid voor D66, vrijdag was hij er om zijn fitheid te testen. Hij werd daarbij begeleid door een leerling van De Zeven Linden. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Lees meer over
De Wolden

In totaal 130 deelnemers van 70 jaar en ouder ondergingen vrijdag de verschillende onderdelen van de fittest in het gemeentehuis, een onderdeel van het project Fit en Gezond. De wethouder valt overigens niet in die doelgroep, maar hij was er vooral om de activiteit te ondersteunen en uiteindelijk werd Van Dijk goed fit bevonden.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's