Hedwig Oude Hendrikman uit Ruinen verdient haar eerste makelaarsstafje bij zilveren jubileum

Nadat Gerben Zandbergen het makelaarsstafje aan Hedwig Oude Hendriksman heeft overhandigd,  filosoferen ze nog even door over de huidige woningmarkt.

Nadat Gerben Zandbergen het makelaarsstafje aan Hedwig Oude Hendriksman heeft overhandigd, filosoferen ze nog even door over de huidige woningmarkt. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zet twee makelaars bij elkaar en je krijgt een mooi gesprek over de huidige marktomstandigheden, hoe het twintig jaar geleden was en over collegialiteit. De markt is in wat rustiger vaarwater gekomen, maar de verschillen tussen makelaars onderling zijn soms verrassend.
Lees meer over
De Wolden

Dat bleek vrijdagmorgen ook toen de Drentse voorzitter van de NVM en makelaar in Havelte, Gerben Zandbergen, op bezoek ging bij collega Hedwig Oude Hendriksman van De Woonmaat in Ruinen. Ze consumeerden vrolijk een gebakje. Daar was alle reden toe, want Oude Hendriksman is ruim 25 jaar geleden als makelaar beëdigd en binnen de NVM is het dan de gewoonte om het makelaarsstafje te krijgen. „Ik doe er ongeveer drie per jaar, maar er zijn er in Drenthe soms wel zes per jaar. Soms zegt een jubilaris: stuur maar op met de post.”

Grondverwerving

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's