Het Ambacht: van bierbrouwerij en timmerwerkplaats tot verswinkel, jonge ondernemers uit Ruinerwold volgen hun hart

Ze zijn allebei 26 jaar, komen van de boerderij in Ruinerwold en zitten op dit moment midden in de grootste verbouwing van hun leven: Rosa van Vliet en haar partner Nick van den Pol. Het voormalige warenhuis van Visscher, annex fietsenwinkel aan Dijkhuizen, wordt grondig verbouwd tot dagbesteding, brasserie en verswinkel: Het Ambacht. Compleet met timmerwerkplaats en bierbrouwerij.

Rosa van Vliet en Nick van den Pol hebben zin hun nieuwe avontuur met Het Ambacht: een combinatie van dagbesteding, verswinkel en brasserie.

Rosa van Vliet en Nick van den Pol hebben zin hun nieuwe avontuur met Het Ambacht: een combinatie van dagbesteding, verswinkel en brasserie. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Lees meer over
De Wolden

Op 1 december komen de eerste gasten voor de dagbesteding, van jong tot oud, maar de winkel zelf gaat niet eerder dan eind januari open. Geen wonder als je ziet wat er allemaal moet gebeuren in het immense pand. Rosa en Nick zijn in de gelukkige omstandigheid dat ze van alle kanten hulp krijgen aangeboden.

Nieuws

Meest gelezen

menu