Kijkdag voor veiling kavels loonbedrijf Vos in Ruinerwold breekt alle records: ‘Zoveel mensen, dit is echt uitzonderlijk’

De kijkdag die zaterdag bij loonbedrijf Vos bv in Ruinerwold plaatsvond, leverde gezichten vol ongeloof op. „Dit is uitzonderlijk, bizar eigenlijk. We hadden gedacht misschien duizend kijkers te mogen ontvangen, het worden er denk ik wel tweeduizend”, zegt Jan Blokhuis van Troostwijk Auctions rond het middaguur.

Zeker tweeduizend belangstellenden uit heel Nederland en ook uit Duitsland kwamen af op de kijkdag bij Vos bv. Ook voor de kleinere spullen bestond veel animo.

Zeker tweeduizend belangstellenden uit heel Nederland en ook uit Duitsland kwamen af op de kijkdag bij Vos bv. Ook voor de kleinere spullen bestond veel animo. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Lees meer over
De Wolden

„Zoveel mensen hadden wij ook niet verwacht”, reageert ook directeur Albert Timmerman van Vos bv. Hij is met zeven andere medewerkers aandeelhouder en omdat er geen opvolgers zijn, werd besloten te stoppen. Timmerman is blij met de grote belangstelling. „Dit is wel het pensioen van de aandeelhouders”, wijst hij naar de 60-plussers.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's