Korfbalvereniging Kios uit Ruinerwold vernieuwt het bestuur. Corné den Hollander is de nieuwe voorzitter en Henri Maat de nieuwe penningmeester

De overhandiging van de Kios-voorzittershamer door Ronald Wagter (rechts) aan de nieuwe voorzitter Corné den Hollander. Foto: Kios

Corné den Hollander is de nieuwe voorzitter van korfbalvereniging Kios uit Ruinerwold.
Lees meer over
De Wolden

Ronald Wagter draagt na 4 jaar zijn rol als voorzitter over aan Den Hollander. Hij is speler van Kios 3 en ouder van een van de jeugdleden.

Roel Jalvingh heeft na 14 jaar het penningmeesterschap overgedragen aan Henri Maat. Maat is via zijn dochter bij de vereniging betrokken geraakt. Voor de invulling van de vacatures voor de eveneens afscheidnemende bestuursleden Leanne van Dijk en Ilona van der Tang voert het bestuur momenteel gesprekken met kandidaten.

105-jarig bestaan

Kios zou in maart 2020 het 100-jarig bestaan vieren, maar dat ging niet door in verband met corona. Ook het 101-jarig bestaan ging niet door. Daarom viert Kios het feest groot op het moment dat de vereniging 105 jaar bestaat.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu