Mattheu Sins en Corine Nieuwenhof gaan van Fort naar Frankrijk: ‘We hebben drie weken lang alleen maar afscheid genomen’

Stel je woont in het buitengebied van Fort vlak naast een vriendelijke boer met alleen maar groene weiden om je heen. Een prachtig boerderijtje waar je makkelijk oud kunt worden en dagelijks de gezonde buitenlucht op kunt snuiven zonder door stadse herrie en stank gestoord te worden. Dan ga je toch nooit meer weg? Toch wel, want Mattheu Sins en Corine Nieuwenhof hebben nóg een mooiere plek gevonden. Ze zijn maandag zelfs al vertrokken naar dit dorpje in Frankrijk.

'We hebben drie weken lang alleen maar afscheid genomen van vrienden en bekenden', kijken Mattheu en Corine terug op hun laatste periode in Fort.

'We hebben drie weken lang alleen maar afscheid genomen van vrienden en bekenden', kijken Mattheu en Corine terug op hun laatste periode in Fort. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Lees meer over
De Wolden

Voor de goede orde vertelt het stel direct dat het geen ‘Ik Vertrek’-verhaal is of wordt, het is een weloverwogen beslissing geweest waarbij ze niet over één nacht ijs gingen. „Ik heb 23 jaar in de zorg gewerkt en ben anderhalf jaar geleden gestopt. ‘Als ik nog eens iets anders wil, dan moet dat nu’, was mijn idee. Door corona kwam alles in een stroomversnelling”, legt Corine (46) uit.

Nieuws

Meest gelezen

menu