Ondernemersplatform De Wolden 2.0 wil nauw bij gemeentelijk beleid worden betrokken

De bij het Ondernemers Platform De Wolden aangesloten organisaties, moeten nu meer hun verantwoordelijkheid nemen. Dat is afgesproken in de nieuwe opzet van het platform. Verenigingen worden nu ‘eigenaar’ van een onderwerp dat actueel is.

De afgevaardigden van alle ondernemers in De Wolden wamen woensdagavond weer bij elkaar en gaan vol goede moed een nieuwe fase in.

De afgevaardigden van alle ondernemers in De Wolden wamen woensdagavond weer bij elkaar en gaan vol goede moed een nieuwe fase in. Foto: Gerrit Boer Gerrit Boer Gerrit Boer

Lees meer over
De Wolden

De eerste stappen zijn gezet, want Ondernemend Ruinen heeft zich vastgebeten in de Toekomstvisie van de gemeente, terwijl de Ondernemersvereniging Koekange zich richt op het Economisch Actieplan van de gemeente. Samen met Rigina Zuidema, de voorzitter van Bruisend ZP De Wolden, pakte Sietze Koetsier van Ruinerwold Onderneemt de handschoen op om weer nieuw elan in het platform te injecteren. „Het platform was een beetje in het slop geraakt, maar wij willen van grote toegevoegde waarde zijn voor de gemeente”, laat Koetsier weten.

Nieuw format uitgewerkt

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's