Oranjeavond met verkiezing van de Zuidwoldiger van het Jaar

Koop Drost is Zuidwoldiger van het Jaar geworden in 2021. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Lees meer over
De Wolden

Het is alweer een jaar geleden dat Koop Drost op geheimzinnige wijze de prijs van Zuidwoldiger van het jaar kreeg toebedeeld. Geheimzinnig omdat er geen Oranjeavond was om de prijs uit te reiken en omdat er een filmpje werd opgenomen, dat een paar dagen later werd vertoond.

Dat gaat dit jaar weer geheel anders, want de Oranjeavond keert terug. Op dinsdagavond 26 april vindt deze plaats van18.30 tot 21.00 uur. Op deze avond is op het Kerkplein een kinderrommelmarkt en de kofferbakmarkt ‘Oude meuk is leuk’. In de Hoofdstraat staan weer kramen opgesteld, waar ondernemers hun waar presenteren en verkopen.

Laat opgestart

Door de corona-omstandigheden kon de organisatie pas laat starten met de voorbereidingen. „We moeten de markt daarom wat beperkter houden. Stichtingen en verenigingen kunnen we dit jaar helaas niet ontvangen.”

Rond 19.00 uur maakt de burgemeester bekend wie de Zuidwoldiger van het jaar wordt. Inwoners kunnen kandidaten nomineren door een naam plus ene goede onderbouwing te mailen naar acties@ovzuidwolde.nl

Nieuws

menu