Roeffie Morssink (94) uit Ruinerwold is Jubileumvrouw van Drenthe van de Vrouwen van Nu

De 94-jarige Roeffie Morssink uit Ruinerwold is dinsdag benoemd tot Jubileumvrouw van Drenthe. Dat gebeurde in theater Orpheus in Apeldoorn bij de viering van het 90-jarig bestaan van de Vrouwen van Nu in Nederland. De bijzonder kwieke Roeffie Morssink werd compleet verrast, zeker toen ze aan tafel naast Prinses Beatrix plaats mocht nemen.

De 94-jarige Roeffie Morssink werd donderdagmiddag nogmaals gehuldigd in eigen huis door twee bestuursleden, links Willie Wiltinge en rechts Alida Rooze.

De 94-jarige Roeffie Morssink werd donderdagmiddag nogmaals gehuldigd in eigen huis door twee bestuursleden, links Willie Wiltinge en rechts Alida Rooze. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Lees meer over
De Wolden

„Het is bar en boos, je weet echt niet wat je overkomt”, blikt Roeffie Morssink twee dagen later terug op die bijzondere dag in Apeldoorn. In eigen huis werd ze nog eens een keer in het zonnetje gezet door de afdeling Ruinerwold van de Vrouwen van Nu, waarvan ze al 72 jaar lid is. „Het was een mooie dag, ik heb er enorm van genoten.”

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's