Roos Flinkert uit Zuidwolde gaat nu voor nationale titel 'Miss Teen', de stembussen zijn geopend

Roos gaat natuurlijk voor de titel. Foto: Merel Liyuan Langstraat

De stembussen zijn geopend voor de verkiezing van Miss Teen of the Netherlands en Roos Flinkert uit Zuidwolde is één van de twaalf kandidaten. De 17-jarige Roos werd onlangs winnaar van dezelfde competitie in de provincie Drenthe en neemt het nu op tegen de andere provinciale Miss Teens.
Lees meer over
De Wolden

Dat Roos in Drenthe won, was al een complete verrassing, maar het verandert haar niet als de persoon wie ze is. „Ik wil wel mijn normale leventje houden”, zei ze in een interview in de Meppeler Courant. Ze doet de sprinthavo in Meppel, werkt voor een uitzendbureau in de horeca en gaf zich na een korte aarzeling toch maar op voor deze verkiezing. „Ik wil wel bij de televisie werken, presenteren lijkt me het allerleukst, of regisseren. Ik moet nog een keuze voor een vervolgopleiding maken. Ik heb naar een film- en audiovisuele opleiding in Amsterdam gekeken, maar zit er nog niet op te wachten om op kamers te gaan.”

Een heel traject

De landelijke finale is op 2 juli, dan wordt in Hilversum een nieuwe Miss Teen Nederland gekozen. „Ik ga daar samen met Melisa Akwas heen, zij werd Miss Beauty Drenthe. Het is weer een heel traject, gaan met alle meiden naar de Ardennen en dan de finaleweek in. Ik ga er weer hetzelfde in, zonder verwachtingen, maar je weet het maar nooit.”

Om te kunnen winnen, is niet alleen het oordeel van de jury belangrijk. Iedereen kan stemmen. Dat kan door een sms te sturen naar het nummer 3010 met als informatie ‘Poll Teen Roos’.

Meer informatie is te vinden op MissBeautyNetherlands

Nieuws

menu