Hoe duur en hoe groot zijn de vakantiehuisjes van EuroParcs in Ruinen? Vrijdag start de verkoop en kun je een kijkje nemen

Beeld van een recreatiewoning van EuroParcs in Ruinen. Eigen beeld

Het beste van de Nederlandse natuur, ruimte én familiesfeer. Dat biedt EuroParcs Ruinen, het nieuwste vakantiepark in wording van EuroParcs. De verkoop van vakantiewoningen op dit eerste Drentse park van EuroParcs begint op vrijdag 10 december.
Lees meer over
De Wolden

Het gaat om twee- tot zes-persoonsverblijfsaccommodaties. EuroParcs is al begonnen met de herontwikkeling van het recreatieterrein dat tot voor kort de naam Landclub Ruinen droeg. Kandidaat-investeerders kunnen vanaf 10 december niet alleen showmodellen bezichtigen, maar krijgen in woord en beeld ook een preview te zien hoe het gehele vakantiepark er straks uit komt te zien.

Potentiële investeerders

,,De weekeinden van 10, 11 en 12 december en 18, 19 en 20 december vormen tezamen de start verkoop”, verklaart Joeri van Duuren, marketing manager bij EuroParcs. ,,Dat houdt in dat potentiële investeerders in deze twee weekends de mooiste kavels en recreatiewoningen kunnen bemachtigen. Wij adviseren sowieso dat belangstellenden bijtijds contact opnemen, want het gaat om een kleinschalig park. Er gaan in december maar 65 recreatiewoningen in de verkoop.”

Tegelijkertijd is EuroParcs Ruinen groot als het gaat om het voorzieningenniveau: het herbergt onder meer een binnenzwembad, een indoor speeltuin, een buitenspeeltuin en los daarvan een natuurspeeltuin met waterlopen.

De vakantieparkenspecialist adviseert vanwege de verwachte grote belangstelling vooraf een afspraak te maken via www.europarcsverkoop.nl , omdat de belangstellende dan zeker weet dat een aankoopadviseur direct tijd heeft.

Nieuws

Meest gelezen

menu