Supermarkt van de familie Koetsier in Ruinerwold van rood en oranje naar groen: Coop wordt Plus

De supermarkt van de familie Koetsier in Ruinerwold heeft vanaf woensdag 25 januari een groene uitstraling na de ombouw tot Plus. Na het C1000-rood en Coop-oranje zijn met het Plus-groene alle kleuren van het verkeerslicht aangetikt. De ombouw is woensdagmiddag begonnen, duurt drie weken en levert een flink gemoderniseerde winkel op.

Mannen met helmen en gele hesjes haalden donderdag de hele supermarkt in Ruinerwold leeg, het is de opmaat naar de ombouw tot Plus.

Mannen met helmen en gele hesjes haalden donderdag de hele supermarkt in Ruinerwold leeg, het is de opmaat naar de ombouw tot Plus. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Lees meer over
De Wolden

Eigenaar Sietze Koetsier heeft er samen met zijn zoon Mathijs zin in en is uitermate positief over de ombouw naar Plus. Het komt ook precies op het juiste moment, want de tijd was sowieso alweer rijp voor. „Zo wordt het hele kassapark vervangen. We hadden de overgang naar zelfscannen twee jaar geleden al gepland, maar toen kwam daar de fusie van Coop met Plus tussendoor”, vertelt Koetsier. Samen met zijn vrouw Alet, zoon Mathijs en uiteraard de medewerkers begeleiders van Plus hoopt Koetsier in drie weken tijd alles voor elkaar te hebben, een klus die veel planning en improvisatie vergt.

Twintig kilometer kabels

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's