Warm welkom voor zorgresidentie Warm Hart in Zuidwolde: ‘We gaan contact maken met de nieuwe ouderen’

Er werd massaal gehoor gegeven aan de uitnodiging voor het open huis en de presentatie van zorgresidentie Warm Hart in Zuidwolde.

Er werd massaal gehoor gegeven aan de uitnodiging voor het open huis en de presentatie van zorgresidentie Warm Hart in Zuidwolde. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

De nieuwbouw van zorgresidentie Warm Hart in Zuidwolde wordt begin mei opgeleverd en naar verwachting een maand later officieel geopend. Inwoners van Zuidwolde kwamen zaterdag massaal naar het open huis en de presentatie van dit fonkelnieuwe zorghotel. Een ding werd wel duidelijk: de toekomstige bewoners hebben wel een beetje eigen vermogen nodig.
Lees meer over
De Wolden

Er wordt aan het Spinwiefien op het bestemmingsplan Ekelenberg een gebouw neergezet met plaats voor 42 bewoners, waar eenzelfde aantal medewerkers komt te werken. Het gaat om bewoners met een WLZ-indicatie 4-5-6, die langdurige zorg behoeven. „De indicaties 8 en 9 bieden we niet aan, dat is namelijk revalidatie”, gaf directeur Zorg Derya Peters van Warm Hart aan.

All-inclusive zorghotel

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's