Zuidwolde krijgt weer een Zwemloop

Beeld van een eerdere Zwemloop in Zuidwolde. Foto: André Weima

Terug van weggeweest in Zuidwolde is de Zwemloop. Op woensdagavond 15 juni vindt deze plaats bij Zwembad De Waterlelie. De organisatie is alweer druk met de voorbereidingen. Ze zijn in Zuidwolde in ieder geval van plan om weer een sfeervol en succesvol evenement neer te zetten.
Lees meer over
De Wolden

„Dat lukt ons niet alleen. We hopen ook dit jaar weer flink wat helpers langs de kant te hebben en ook weer veel deelnemers aan de start te hebben. Iedereen is van harte welkom”, laat de organisatie weten.

Inhoudelijk zijn er wel wat wijzigingen. Zo komt er een avontuurlijke Kikker Challenge voor kinderen. Starten vanaf de glijbaan, aan de finish op de foto met de kikker en daartussen een spannend parcours. Er wordt een nieuwe categorie toegevoegd, die van jongeren en volwassenen met een beperking. „We willen graag iedereen de mogelijkheid bieden om mee te doen.” Er komt een bedrijvenklassement voor duo’s en er zijn minder verschillende categorieën, zodat het evenement overzichtelijker en compacter is.

Wie mee wil helpen als vrijwilliger, kan zich melden bij de organisatie, kijk op de site https://zwembaddewaterlelie.nl . Voor mensen die staan te trappelen om in te schrijven, deze gaat begin mei open op inschrijven.nl.

Nieuws

menu