Samen met

Maureen Bijker start met Ukkies Babyspa in Oosteinde

Maureen in actie met een baby. Aangeleverde foto

Met Ukkies Babyspa biedt Maureen Bijker uit Oosteinde leuke baby-uitjes aan, waar baby’s genieten van een heerlijke float en massage sessie.
Lees meer over
Wolder Courant

„Het idee voor het opzetten van een babyspa, is ontstaan door mijn professionele loopbaan als gediplomeerd kinderverpleegkundige op de afdeling neonatologie. Maar ook door mijn passie om met liefde ouders te begeleiden bij het verzorgen van hun kind”, vertelt Maureen.

Maureen heeft de opleiding tot ‘A-level babymassage docent’ gevolgd en heeft verschillende babymassagetechnieken mogen leren. Haar kennis en ervaring omvat het omgaan met problemen bij baby’s. „Bijvoorbeeld huilbaby’s of de kennis van speciale behoeften bij premature en dysmature pasgeborenen, het syndroom van down en infecties.” Bovenal biedt Ukkies Babyspa een plaats van ontspanning. Maureen vindt het belangrijk dat ouders zich kunnen ontspannen en comfortabel voelen. „Want alleen als de ouders ontspannen zijn, zijn de baby’s dat ook”, is haar ervaring.

Baby’s zijn welkom vanaf zes weken na de geboorte tot de leeftijd van een jaar. Maureen combineert Ukkies Babyspa met het haar werk op de kinderverpleegafdeling. „Dat doe ik omdat ik van mijn werk hou en de uitdaging niet wil missen. Daarom ben ik geopend op flexibele tijden van maandag tot en met zondag.” Een afspraak is te boeken op: www.ukkiesbabyspa.com

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Wolder Courant

Nieuws

menu