Samen met

Tuinen van Groei en Bloei in De Wolden weekend lang open tijdens 'carrousel'

Er zijn heel wat tuinen in De Wolden te bekijken in het kader van de Groei & Bloei open Tuinen Carrousel. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Groei & Bloei rayon Drenthe houdt op 13 en 14 augustus de Open Tuinen Carrousel in de gemeenten De Wolden, Hoogeveen en Meppel. Alle tuinen zijn gratis te bezoeken en de eigenaren verheugen zich op de komst van veel nieuwsgierige tuinliefhebbers.
Lees meer over
Wolder Courant

Ze willen graag hun passie voor tuinen en alles wat daarin leeft met anderen delen. In de gemeente De Wolden zijn zeven tuinen te bezoeken: Vlindertuin De Wolden, Westerveldseweg in Zuidwolde, Hoevenolde, Nolderweg 3a in Linde (gesloten op 14 augustus), Theetuin ‘d Olde Iesbaon, Gedempte Wijde Wijk 5 in Kerkenveld, Tuinatelier ‘t Noamdhuussie, Oosterstraat 24 in Ruinen, De Heerlyckheid, Wijkveld 6 in Ruinen, de tuin van Brigitte Hofman, Achter de Broeken 4 in Ruinen, tuin Irene Brave, Bloemberg 8 in Veeningen, de tuin van Joke Kuiperij aan de Stationsweg 10 in Koekange en het Bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen.
Voor meer informatie met nog veel meer andere opengestelde tuinen: www.opentuinencarrouseldrenthe.nl

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Wolder Courant

Nieuws

menu