32-jarige man uit Emmen is zijn auto kwijt, politie neemt voertuig in beslag na reeks van verkeersovertredingen

Foto: ANP

Een 32-jarige man uit Emmen is voorlopig zijn auto kwijt. De bestuurder van een VW Polo werd woensdag aan de kant gezet door de politie na een reeks van verkeersovertredingen.
Lees meer over
Emmen

De man kwam vanaf de Hondsrugweg aangereden en reed richting de Weerdingerstraat met een niet volledig gasdichte uitlaat. De bestuurder droeg ook geen gordel. Hij werd daarop staande gehouden door de agenten. Na controle bleek het voertuig geen APK te hebben en was deze ook niet verzekerd.

Tijdens de controle lekte de auto bovendien olie. De agenten kwamen er ook nog achter dat de bestuurder niet beschikte over een geldig rijbewijs. De man kreeg proces-verbaal voor het niet dragen van een gordel, rijden zonder geldig rijbewijs en rijden in een auto zonder APK.

Hardleers

De bestuurder bleek al vaker de fout in te zijn gegaan de afgelopen jaren. Hij is meermaals staande gehouden vanwege het rijden zonder rijbewijs. Om die reden is door de politie besloten de auto van de man in beslag te nemen. De Officier van Justitie gaat bepalen wat er met zijn voertuig gaat gebeuren.

Nieuws

Meest gelezen

menu