Aanvoerder Patrick Eberhard van vv Emmen : 'Als het niet met mooi voetbal lukt, dan moet de beuk erin'

Aanvoerder Patrick Eberhard van vv Emmen verwacht dat zijn ploeg een uitdagend seizoen in de hoofdklasse A tegemoet gaat. Foto: Rody Bal

Patrick Eberhard draait er niet om heen. De aanvoerder van vv Emmen denkt dat zijn team in de hoofdklasse A een loodzwaar seizoen tegemoet gaat. Na maanden zonder competitievoetbal spelen de Emmenaren komende zondag weer om het ‘echie’ in het uitduel tegen HBS uit Den Haag. ,,Iedereen is realistisch genoeg om te zien dat we het met deze jeugdige selectie heel lastig gaan krijgen”, vertelt Eberhard op sportpark De Meerdijk.
Lees meer over
Emmen

De 26-jarige Emmenaar zal met al zijn routine en scorend vermogen meer dan ooit de kar moeten trekken bij de rood-witten. ,,Ik durf dingen te zeggen tegen mijn spelers. Opbouwend, maar ook scherp als het moet. Als het niet met mooi voetbal lukt, dan moet de beuk erin. We zullen ons in de wedstrijden moeten vechten en onze huid zo duur mogelijk verkopen. Dus alles geven om een resultaat te halen, want als de koppies naar beneden gaan komt het zeker niet goed. Ik wil de groep in ieder geval bij elkaar houden. Een voorwaarde daarbij is dat we de sfeer en teamspirit moeten waarborgen.”

Bruut afgebroken seizoenen

Nieuws

menu