Bert Visscher en Rosa da Silva steken theaterschool Loods13 in Emmen een hart onder de riem met benefietconcerten (en Jochem Myjer duikt ook nog even op)

Benefietconcerten voor Loods13. Eigen foto

Cabaretier Bert Visscher en actrice Rosa da Silva maken maandag 19 oktober in het Atlas Theater in Emmen hun opwachting tijdens een benefietconcert voor theaterschool Loods13.

Het coronavirus gooide ook voor Loods13 roet in het eten. Het productiehuis moest opnieuw beginnen met de voorstelling Niet op zondag , terwijl zij als kleine organisatie weinig vet op de botten heeft. De benefietconcerten moeten geld in het laatje brengen om ook in de toekomst producties te kunnen blijven maken.

Naast de twee concerten - om 16.00 en 20.30 uur - vindt ook een veiling plaats, waarbij bezoekers kans maken op een privéconcert van Isa Zwart, een rondleiding door Miskery, de garage vol verrassingen van Gerrit Misker of een theatercursus voor volwassenen.

Naast Visscher en Da Silva levert ook Jochem Myjer een bijdrage. Presentator is Arno van der Heyden, terwijl Reinout Douma van het Noordpool Orkest en Remko Wind voor de muziek zorgen.

Een ticket kost 50 euro; dat bedrag komt volledig ten goede aan Loods13.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Emmen
menu