Bibliotheek Emmen houdt Walk&Talk bijeenkomst over solliciteren met hoogsensitiviteit

Bibliotheek Emmen. Eigen foto

De bibliotheek Emmen houdt op woensdag 23 juni een nieuwe Walk & Talk bijeenkomst. Het thema is ‘solliciteren met hoogsensitiviteit’.

De workshop vindt plaats in de centrale vestiging van de bibliotheek en duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Deelnemers ontvangen oefeningen en tips bij het sollicitatiegesprek voor Hoogsensitieve Personen(HSP).

De cursus wordt verzorgd door Maaike Schothorst, HSP -coach. Ze geeft lezingen over hoogsensitiviteit en biedt één op één coaching en cursussen aan om HSP te leren omgaan met prikkels.

Hoogsensitieve personen of hooggevoelige personen hebben een aangeboren gevoeligheid voor prikkels. Geluiden, emoties van anderen en geuren worden door hen intenser beleefd. Hierdoor kan een sollicitatiegesprek extra stressvol zijn en tot overprikkeling leiden.

Werkzoekenden

De Walk & Talk bijeenkomsten van Bibliotheek Emmen zijn bedoeld voor werkzoekenden om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaring te delen. Deelnemers krijgen praktische tips over bijvoorbeeld het maken van een goede CV en solliciteren.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Emmen
menu