Bij voetbalfamilie Bazuin uit Emmer-Compascuum draait alles om de bal. 'De bal moet wel raar rollen als het een dag niet over voetbal gaat'

Met drie voetballende zoons geldt ook voor Richard Bazuin (51) uit Emmer-Compascuum het huizenhoge cliché: zo vader zo zoon.

Met drie voetballende zoons geldt ook voor Richard Bazuin (51) uit Emmer-Compascuum het huizenhoge cliché: zo vader zo zoon. Foto: Rody Bal

CEC maakte dit seizoen de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. Het roemrijke blauwwitte cachet van de club uit Emmer-Compascuum is iets verbleekt, maar in de luwte van de vijfde klasse wordt inmiddels hard gewerkt aan de toekomstwens om vanuit de kelderklasse weer op een hoger niveau te acteren.
Lees meer over
Emmen
Emmer Courant

Richard Bazuin is als jeugdtrainer al weer aan zijn achtste seizoen bezig bij CEC. De 51-jarige Compascumer legt met jeugdspelers, waaronder zijn drie zoons Nick (20), Robin (16) en Sem (14), de bouwstenen voor een stevig voetbalfundament. ,,Via een geleidelijke weg en op een verantwoorde wijze proberen we de voetbaljeugd naar een hoger niveau te brengen.”

Klappen van de zweep

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's