Bloedprikken kan in vervolg op afspraak bij ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal

Foto: Treant Zorggroep.

Je kunt vanaf dinsdag op afspraak bloed laten prikken op de ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Door op afspraak te werken, wil Treant de wachttijden verkorten en drukte op de bloedafnamepoli’s spreiden.
Lees meer over
Emmen
Hoogeveen
Stadskanaal

Je kunt online een afspraak inplannen via de website van Treant. Op de bloedafnamepoli’s op de ziekenhuislocaties zijn nieuwe aanmeldzuilen en wachtkamerschermen geplaatst voor de nieuwe manier van werken.

Ook het inleveren van materialen voor laboratoriumonderzoek en het laten maken van een oogfoto kan vanaf 1 juni op afspraak.

Vrije inloop blijft mogelijk

Het blijft mogelijk om zonder afspraak voor bloedafname naar het ziekenhuis te komen, maar de wachttijd kan op drukke momenten wel oplopen voor patiënten zonder afspraak. Treant adviseert daarom om zoveel mogelijk op afspraak te komen.

Op de andere priklocaties van Treant in de regio kun je nog gewoon zonder afspraak langskomen tijdens een inloopspreekuur, behalve bij de buitenpoli van Treant in Veendam: daar kun je alleen op afspraak terecht.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak: treant.nl/bloedprikken .

Nieuws

menu