Doodzieke Kimberley uit Emmen wordt deze maand geopereerd in Barcelona. De 70.000 euro is binnen

Kimberley Beijersbergen uit Emmen met haar gezin. Foto: eigen foto

Het benodigde bedrag, 70.000 euro, voor de levensreddende operatie voor de 31-jarige Kimberley Beijersbergen uit Emmen is binnen. Aan het eind van de maand wordt ze in Barcelona geopereerd.
Lees meer over
Emmen

Beijersbergen lijdt aan de progressieve nekwervelaandoening Craniocervicale Instabiliteit.

Alberto Stegeman deed vorige maand nog een oproep op Instagram voor Beijersbergen. In november zit Kimberley als slachtoffer van oplichting in een nieuwe uitzending van Undercover in Nederland.

Stegeman schrijft op Instagram: ‘Dat lossen we op, maar ze heeft ook eerder hulp nodig. Ze heeft namelijk eind oktober die enorm belangrijke operatie nodig, die helaas niet wordt vergoed. De operatie gaat alleen door, als er genoeg geld is’.

Gulle gevers

En dat geld is nu binnen. ,,Tot voor kort was er 33.251 euro beschikbaar, maar enkele gulle gevers hebben de rest van het benodigde bedrag aangevuld”, zegt familiewoordvoerder Adriaan Krijgsman. ,,Kimberley en haar gezin zijn hier natuurlijk zeer dankbaar voor en dolblij mee, want eindelijk komt die belangrijke operatie in beeld.”

Kimberley vertelt opgetogen: ,,Die grote aanvulling kwam als een enorme verrassing. Wie had dat gedacht na zoveel moeite om dat geld bij elkaar te krijgen. Wij zijn er dolgelukkig mee.”

Craniocervicale Instabiliteit

Haar aandoening zorgt voor een continue instabiliteit van de nek-wervelkolom. Deze verbindt de schedel en de nek met elkaar. Dit zorgt voor vervorming van de hersenstam, het bovenste gedeelte van de ruggengraat en de kleine hersenen en dus voor veel neurologische schade.

Beijersbergen werd de afgelopen tijd zoveel mogelijk in slaap gehouden om haar lichaam rust te geven.

Nazorg

Voor de kosten van de nazorg is nog wel geld nodig. Kimberley moet namelijk later voor de noodzakelijke controles weer terug naar het ziekenhuis in Barcelona.

Meer informatie over Kimberley staat op www.helpkimberley.nl.

Nieuws

menu