Erotisch café Secret Dreams in Emmen wil taboe doorbreken: 'Het is hier niet vies, maar huiselijk, knus en hygiënisch'

Miranda Apenhorst-Hollweg (r) en Stephan ter Haar (tweede van rechts) van Eroshop Love&Play. Foto: Martin Zaagman

Altijd al eens willen weten wat er zich achter de muren van Kapitein Grantstraat 22 in Emmen afspeelt? Nooit de stap durven wagen omdat de drempel te hoog is?
Lees meer over
Emmen

Tijdens de Open Bedrijvendag gooide café Secret Dreams afgelopen zaterdag de deuren open om iedereen van 21 jaar en ouder te laten zien wat er nou werkelijk achter de muren plaatsvindt.

In het spannendste café van Emmen stond voor iedereen een hapje en een drankje klaar en gaven eigenaresse Miranda Apenhorst-Hollweg en haar medewerkers informatie en beantwoorden ze alle vragen.

‘Hier kan net iets meer dan in een standaard kroeg’

Secret Dreams deed mee aan de Open Bedrijvendag omdat, volgens Miranda, de drempel om zo maar even binnen te komen vrij hoog is.

,,Wij zijn een café waar net iets meer kan dan in een standaard kroeg waar je aan de bar iets drinkt. Als je daar meer wilt op erotiekgebied, dan moet je stoppen, maar bij ons kun je verder gaan.''

,,Bezoekers kunnen zich boven in één van de kamers terugtrekken. Zowel kamers met deuren waar men privé kan genieten, maar ook zonder deur met alleen een gordijn ervoor. Daarnaast is er ook een ruimte die speciaal is voor stellen. Maar je kunt bij ons ook aan de bar of in de lounge-ruimte alleen iets drinken.”

‘We hadden over belangstelling niet te klagen’

De mensen die zaterdag kwamen kijken, waren volgens Miranda nieuwsgierig en geïnteresseerd. ,,Zij vinden die drempel op een gewone openingsdag te hoog. Dankzij de Open Bedrijvendag konden wij hen op een ongedwongen manier laten zien wie we zijn en wat we doen. Ze konden de sfeer proeven en wij konden de vragen bij de bezoekers wegnemen.''

,,Ook wilden wij door aan deze dag mee te doen een taboe doorbreken. Wij wilden laten zien dat het hier niet eng en vies is maar juist heel huiselijk, knus en hygiënisch. Maar ook dat we open en transparant zijn en dat is vandaag prima gelukt. We hadden over belangstelling niet te klagen”.

Nieuws

Meest gelezen

menu