FC Emmen zamelt komende week kerstcadeautjes in voor kinderen bij stadion De Oude Meerdijk

Doelman Michael Brouwer en middenvelder Oussama El Azzouzi hebben zich voor de actie 'Geen Kind Zonder Cadeau' in een FC Emmen kerstrui gestoken. Foto: FC Emmen

Stichting FC Emmen Naoberschap gaat speelgoed inzamelen voor kinderen die anders met Kerstmis geen cadeautje krijgen.

De maatschappelijke tak van de voetbalclub zet daarvoor op maandag een kerstboom en -huisje neer op het plein voor stadion De Oude Meerdijk. Vanaf dinsdag tot en met donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur en op vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur kunnen daar cadeautjes langsgebracht worden. Woensdag is mascotte SIBI op het #hierkomikweg-plein aanwezig om de pakjes in ontvangst te nemen.

De presentjes kunnen ook naar FC Emmen opgestuurd worden. De stichting wil graag nieuwe spullen ontvangen - dus geen gebruikt speelgoed - met een maximale waarde van 20 euro.

Kind aanmelden kan ook

Het is mogelijk de naam door te geven van een kind dat in aanmerking komt voor een kerstcadeau via een formulier op de site van FC Emmen . De actie ‘Geen Kind Zonder Cadeau’ is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar.

De stichting bezorgt de pakjes samen met organisaties zoals Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Voedselbank Zuidoost-Drenthe in de twee weken voor Kerstmis.

Nieuws

menu