Filmhuis Emmen vertoont 'O Brother, where art thou?' in het Rensenpark

Film Foto: Pixabay

Filmhuis Emmen vertoont op zaterdag 31 juli de film ‘O Brother, where art thou?’ van Joel & Ethan Coen. De voorstelling vindt plaats bij theaterschool en productiehuis Loods13 in het Rensenpark in Emmen.
Lees meer over
Emmen

‘O Brother, where art thou?’ neemt de kijker mee naar het Amerika van de jaren dertig. Everett Ulysses (George Clooney) ontsnapt uit de gevangenis met sukkel Delmar (Nelson) en heethoofd Pete (Turturro). Volgens een blinde profeet zullen ze een fortuin vinden, ‘…maar niet het fortuin dat ze zoeken’. Geketend trekken ze het avontuur tegemoet. Ze ontmoeten een cycloop (zwendelaar John Goodman), sirenen en een duivelse wetsdienaar. De soundtrack werd uitgeroepen tot countryplaat van het jaar.

Met de vertoning van ‘O Brother, where art thou?’ neemt Filmhuis Emmen een aanloop naar het komende seizoen waarin het 25-jarig jubileum wordt gevierd. De voorstelling begint om 21.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.filmhuisemmen.nl . Vanwege de 1,5 meterregel is er plaats voor maximaal vijftig bezoekers.

Nieuws

Meest gelezen

menu